top of page

24-uursloop van Woerden

24-uursloop van Woerden

Afgelopen donderdagavond hebben Ineke en Joke aangegeven dat we met het team

De mensen van Bravour” mee gaan lopen tijdens het grootse wandelevenement de 24u van Woerden.

De eerste aanmeldingen komen al binnen op onze email!

Om jullie net zo enthousiast te maken als wij zetten we graag nog e.e.a. op een rijtje.

  • Wij zullen op donderdag 7 maart en donderdag 28 maart na de repetitie avond aanwezig zijn om jouw inschrijfformulier in ontvangst te nemen en dan zijn er ook loten verkrijgbaar.

  • De 24u start op vrijdag 31 mei 17u en eindigt op zaterdag 1 juni 17u.We lopen 24u vanuit het Westdampark in de binnenstad van Woerden.

  • Door te lopen en vooraf zoveel mogelijk loten te verkopen (middels familie en vrienden èn een te organiseren evenement) wordt geld ingezameld met als doel het Samen sterk huis (vm. Inloophuis Leven met kanker) en onderzoek door het Prinses Máxima ziekenhuis naar hersenstamkanker bij kinderen.

  • Er zal per uur worden gelopen, wij zullen dit in een loopschema verwerken. Als je wilt aangeven of je tijdens de ochtend, middag, avond of nacht wilt lopen gaan we dit probéren te verwerken in het schema. Mocht je meerdere keren een uur willen lopen 😊 dan kun je dit ook aangeven.

 

Evenement

Op Koningsdag 27 april treedt Bravour op met een zg. meezingconcert in de buurt van de haven van Woerden. Het doel met dit evenement is om extra loten te verkopen. Wij verwachten dat iedereen dan aanwezig is!

De wandeling

“Basiskamp” in het Westdampark. Wij zullen jullie in een volgende nieuwsbrief informeren over het wandelschema wie wanneer zal lopen, wat te doen bij slecht weer enz. en over onze tent waar we kunnen eten, drinken, zitten, socializen.Op vrijdagavond 30 mei van 22-23u is de zg Heldenronde en dan kan iedereen meelopen. De door jou te ontvangen kaarsenzak kun je wel of niet beschreven e/o versierd bij ons inleveren (meer informatie over ontvangst en inleveren volgt in de volgende nieuwsbrief).De verlichte kaarsenzakken worden langs de te wandelen looproute gezet. Een bijzonder èn verbindend moment tijdens de 24u-estafette.

Overig

We willen graag tijdens de wandeltocht herkenbaar zijn. Als iemand een leuk idee of suggestie heeft, laat je dit ons dan weten?

We zullen je de stand van het aantal deelnemers en de verkochte loten ook in een volgende nieuwsbrief doorgeven!


Met een sportieve Bravourgroet!

Ineke en Joke


Tweede nieuwsbrief
.pdf
Download PDF • 72KB
Wandelschema 24 uursloop 2024
.pdf
Download PDF • 98KB


bottom of page