top of page

Ad de Goey, voorzitter, ad@bravour.nl, 06-22 443 881

Ad de Goey.jpg

Ik voel mij bevoorrecht dat ik al sinds 2001 deel uitmaak van het prachtige zeemans-shantykoor `BRAVOUR`. Met zoveel enthousiasme en talent om mij heen voelt het meer als een eer dan een taak om voorzitter te zijn .

 

Vol trots sta ik dan ook samen met overige bestuursleden aan het roer van ons succesvolle muzikale schip en wens de gehele bemanning een behouden vaart.

Gerard Plijter, secretaris, gerard@bravour.nl, 06-30 880 219

Gerard Plijter.jpg

In 2012 ben ik gevraagd om de grote trom te gaan bemannen en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Onze dirigente Yolanda had al snel meer wensen en de grote trom werd uitgebreid met snaredrums en bongo’s. Deze uitbreidingen hebben voor mij het spelen alleen nog maar leuker gemaakt.

Vanaf begin maart 2014 maak ik deel uit van het bestuur in de functie van secretaris. Daarnaast ben ik binnen het bestuur de vertegenwoordiger van de muziekcommissie.

Flip Romijn, penningmeester, flip@bravour.nl, 06-44 550 222

Flip.jpg

Sinds 2002 Lid van Koor Bravour. Naast het zingen in het koor houd ik mij vanaf 2009 ook bezig met het penningmeesterschap. Ook heb ik jarenlang deel uit gemaakt van de muziek commissie samen met andere koorleden.

 

Verder hou ik mij ook bezig met de kleding en draag hierdoor de zorg voor een goede uitstraling van ons koor bij de optredens.

André Honders, PR / Marketing, andre@bravour.nl, 06-28 847 996

André Honders.jpg

Ik ben sinds 2010 lid van Koor Bravour en bestuurslid sinds 2013. Mijn taakgebied binnen het bestuur richt zich op communicatie, PR en marketing. Dat betreft o.a het onderhouden van de website, de Facebookpagina en de `echte` contacten met de buitenwereld

Bravour als vereniging is in de loop der tijd een belangrijk onderdeel geworden van mijn leven en daar geniet ik dagelijks van.

 
Met veel plezier zing ik bij de tenoren. Het zingen is voor mij een geweldige manier om te ontspannen.

Willem van Dam, boekingen, boeking@bravour.nl

Willem van Dam.jpg

Bijna vanaf het begin ben ik lid van Koor Bravour met erg veel plezier. Ik zing bij de bassen, ben verantwoordelijk voor de boekingen en tevens  ben  ik lid van de muziek commissie. Per februari 2021 maak ik ook deel uit van het bestuur.

Een leuke anekdote is : Mijn opa Graad Troost geboren  anno 1899 in Stellendam ( Goeree Overflakkee )  was zeevisser tot de watersnood in 1953 de hele vissers vloot verwoeste. Als kleine jongen hing ik aan zijn lippen als hij ging vertellen  over de woeste zee en de sterke stoere zeebonken, mannen met grote baarden, verweerde gezichten, zelf gemaakte tatoeage ’s  en  heel  veel  bravour.

Dus u raadt het al waar de naam  “Bravour “ vandaan komt.

Yolanda Brouwer, dirigente

Yolanda Brouwer.jpg

Ik houd van uitdagingen en ging in 1996 bij Tineke Schouten werken als Trompettiste, zangeres en danseres....en deed hier verdere ervaringen op met koorzettingen.

In 2000 pakte ik de dirigeerstok op en begeleidde verscheidene ensembles en word veel gevraagd als repetitor.

Een aantal jaren geleden ben ik weer fulltime begonnen en ben op dit moment dirigente van verschillende koren, waaronder Vocalgroup LSIA Woerden en natuurlijk Koor Bravour.

Reserve dirigenten:

Als Yolanda er niet voor staat dan wordt het koor geleid door Harm van Geel of Hans Hembrecht.

bottom of page