top of page
Café Walzicht 2015

Bravour met worst….

 

Koor Bravour stak zondagmiddag op in café Walzicht. Evenals vorig jaar was het ook dit jaar weer erg gezellig, er werd een gevarieerd repertoire ten gehore gebracht.

Nieuwe liederen als , ‘Molly Malone’ en ‘Red is the Rose’ oogstte veel waardering bij het  aanwezige publiek. Ook de bekende meezingers werden uit volle borst meegezongen.

De solisten deden erg hun best en kregen mooi applaus.. Leo in ‘Mingulay’, Jan, als ‘Bolle’ Dries,  Bram in ‘Amsterdam ‘, Eef al kunst fluitend  ‘Aan de oever van de IJssel ‘, de drie jongsten van het koor, John, Bram, en Ronald daverend in ‘Whiskey in the Jar’ en ons aller Theo was in de hemel van ‘Fiddlers Green’. Niet te vergeten Cees en Flip als solisten in het mooie,’Ook matrozen hebben heimwee’.

 

De middag werd besloten met een,  hoe kan het ook anders, heerlijk buffet. Zuurkool, Boerenkool, Hutspot, worst, gehakt, raasdonders, rundvlees, beenham, speklappen het kon weer niet op.. Het café was vol… maar er kunnen er volgend jaar best nog wel een stuk of 10 bij denk ik? Een heerlijke gezellige middag zomaar op een grijze zondagmiddag in maart..

 

Het kon allemaal, door de medewerkers van Walzicht en Koor Bravour…

Wij monsteren weer aan, op naar een volgend optreden.. Maar wat Walzicht betreft, graag tot volgend jaar!!

bottom of page